Ny konsernsjef i Sunkost

05/06/13 av

Vi har gleden av å informere om at Rita Kristin Broch har blitt utnevnt til ny konsernsjef i Sunkost. Broch kommer fra stillingen som CEO i Raise Gruppen, hvor hun har hatt ansvaret for frisørkjedene Nikita, Hair Shop, Headmasters, Alex Verdini og øvrige datterselskaper i Norge og Sverige – til sammen mer enn 130 salonger og 7 frisør og hudpleieskoler.

Under Brochs ledelse har Raise Gruppen vokst betraktelig gjennom oppkjøp og organisk vekst. Siden 2005 har gruppen mer enn doblet omsetning og resultat. I dag er Raise Gruppen Nordens største frisørkonsern med ca. 900 medarbeidere i Norge og Sverige.

Broch har bred internasjonal erfaring innen strategiutvikling, ledelse, marketing og produktutvikling fra blant annet Orkla/Lilleborg, Diplom Is og TUI Nordic. Hun er utdannet siviløkonom fra BI.  Mette Krogsrud, styreformann i Sunkost, er svært fornøyd med nyervervelsen.

- Vi ser fram til å få Broch om bord. Hun har bred og relevant erfaring fra varehandel, kjededrift, produktutvikling og distribusjon med svært gode resultater. Med sin verdifulle erfaring og kompetanse vil Broch være et viktig bidrag til en videre positiv utvikling av Sunkost, sier Krogsrud.


Rita Kristin Broch vil tiltre i stillingen i september 2013.