Vil kapre prosjektkunder

22/08/13 av

Solve Forretningspartner satser i nye markeder.  Med spisskompetanse skal vekst- og prosjektselskaper kapres som nye kunder.

Solve har store organisasjoner som NLI, Sunkost og Rainpower på kundelisten. Selskapet tilbyr totale støttefunksjoner og har lang erfaring med å bygge effektive og robuste systemer og rutiner i prosjektorganisasjoner. Nå spisses kjerneproduktene til kunder utenfor Ard Group.

- Som en del av Ard Group har vi opparbeidet oss unike fortrinn på leveranser til prosjektorganisasjoner og vekstbedrifter. Dette er selskaper som opplever raskt endrede behov for støttefunksjoner som økonomi- og IT-tjenester. I Solve har de en partner som kan motvirke voksesmerter, mens bedriften selv kan konsentrere seg om å utvikle kjernedriften, sier Anders Jensen, daglig leder i Solve Forretningspartner.

Økonomitjenestene er det største satsningsområdet. Solve tilbyr skreddersydde tjenester innen lønn, regnskap, årsoppgjør og controlling spesielt tilpasset sammensatte prosjektorganisasjoner. Selskapet har identifisert et gap i dagens leverandørtilbud for slike tjenester.  

- Vi ser et gap mellom de store konsulenthusene og de mindre regnskapsbyråene. Her har Solve sin nisje. Vi tilbyr skreddersydde totale støttefunksjoner og har erfaring og størrelse til å betjene  komplekse organisasjoner. Samtidig er vi ikke større enn at kundene opplever oss som tett på, sier Jensen.

Nå intensiverer Solve markedsarbeidet. Øverst på listen står vekstbedrifter i Vestfold, Buskerud og Telemark.

- Fremveksten av små og mellomstore bedrifter er god. Bare i Vestfold, Buskerud og Telemark var det i 2012 230 gaselle bedrifter. Dette er vårt geografiske hovedsatsningsområde, da vi har solid lokal forankring i regionen. Tjenestene våre kjenner imidlertid ikke geografiske begrensninger.  Vi leverer til kunder i hele Norge, og også norske kunder med internasjonal virksomhet, sier Jensen.