Solve etablerer nytt IT-driftssenter

04/06/14 av

Solve Forretningspartner etablerer nytt IT- driftssenter i Oslo med en splitter ny serverpark for eksisterende og fremtidige kunder.
Nye serverløsninger er skalerbare i forhold til kapasitet og muliggjør skreddersøm tilpasset hver enkelt kundes behov. Med denne løsningen vil Solve også kunne tilby skytjenester både egne og fra eksterne samarbeidspartnere som Microsoft.

Leder for Solve IT, Tom Erik Rogn forteller at driftssenteret settes opp i samarbeid med Kvantel, Norges største uavhengige telekomoperatør;

                 
"-Kvantel besørger markedsledende driftsforhold som doble kjøleanlegg, doble strømkurser med UPS og nødstrømsaggregat, tilgang til to ulike fiberlinjetraseer ut av bygget med automatisk failover dersom hovedlinje går ned. Dette gir kundene en garantert oppetid på 99,5%.

- Løsningene i det nye driftssenteret gir Solve muligheten til å konkurrere med de beste på både pris og kvalitet. Arbeidet med å flytte over tjenester fra dagens driftssentral til den nye pågår for fullt og vi gleder oss til å kunne tilby denne til flere kunder i tiden fremover".