MUSTAD KJØPER OPP TUF-LINE FRA WESTERN FILAMENT

01/05/19 av

Fra mai 2019 er Grand Junction-baserte TUF-Line under O.Mustad og Søns eierskap. Selskapet produserer fiskeline og skal utgjøre første ledd i en ambisiøs oppkjøpsstrategi.

"Vi er henrykte over å kunne legge både TUF-Line merkevaren og produktene deres i vår portefølje, " sier jordan Davis, President for O.Mustad & Son Americas. "Å få TUF inn i O.Mustad og Søn familien er et strategisk nøkkelgrep i målene våre om å utvide slik at vi kan få større kapasitet til å levere i både Amerika og de over 160 landene Mustad er representer."

Western Filament har en rekke innovative produkter av høy kvalitet i sin portefølje, og står bak materialer brukt innen både romfart og racerkjøring. Denne kunnskapen og kvaliteten ligger også til grunn for TUF- Line. Gjennom oppkjøpet former Mustad et strategisk partnerskap med lineprodusenten hvor målet er å ta merkevaren til et globalt nivå. markedsføring, produktutvikling og ansvar for distrubisjon ligger nå fullstendig under Mustad under Jordan Davis sitt lederskap, imens Western Filament vil fortsette i den rollen som produsent gjennom en flerårig avtale. 

Les artikkelen her